NOVETATS

Mibrasa s’ha sumat al repte de l’Oncolliga

Aquest any ens hem sumat al repte de la solidaritat patrocinant l’equip l’Empordanet en la seva participació a la 5a edició de l’Oncotrail Girona, una cursa solidària que organitza la Fundació Oncolliga Girona, juntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell.

 

L’Oncotrail Girona és una cursa solidària, per equips, de 100 km a recórrer en un màxim de 30 hores. L’itinerari és circular. Parteix de Palafrugell i recorre el nostre bonic Empordà passant per camins de ronda de la Costa Brava, i les Gavarres.

 

Amb molt pocs anys s’ha consolidat com una de les proves esportives de caràcter solidari més multitudinàries, aplegant 1.584 participants de 196 equips, i amb un rècord de recaptació de 232.000€.

 

Hi ha casos en els que ser solidari costa ben poc, i la col·laboració amb la Fundació Oncolliga n’és un clar exemple. La seva tasca de millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i les seves famílies durant les seves estades als hospitals gironins, així com d’avançar en la investigació de nous tractaments per combatre la malaltia és totalment indiscutible. A banda de la seva colossal ajuda a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

 

Segueix-nos

mibrasa

 

Subscriure’s a la newsletter

 

 

MIBRASA© 2018. All rights reserved.

Garantia de qualitat

logopeu