NOVETATS

Mibrasa ha assistit a l’èxit rotund del Fòrum Gastronòmic Girona 2017

Del 19 al 21 de novembre Girona ha acollit el Fòrum Gastronòmic, un projecte itinerant juntament amb Barcelona i A Coruña, i Mibrasa n’hem estat testimonis, amb un estand al Palau Firal, compartit amb la prestigiosa Editorial gastronòmica Montagud.

 

Per l’especial il·lusió que ens feia assistir a la fira més propera a casa, i per tractar-se d’un públic molt exigent gastronòmicament, hem dissenyat un menú a l’alçada amb el que han col·laborat a realitzar-lo grans cuiners. Com ara l’arròs amb gamba vermella de Palamós, de Pablo Estrella, xef del Club Nàutic de Palamós. L’entrepà d’anguila, figues i foie, i les cocotxes de lluç i pil-pil verd de mongetes en flor, executats magistralment pel gran i reconegut Paco Pérez, amb el Robatayaki i forn Mibrasa, respectivament. O el ja clàssic salmó en fusta de roure amb crema d’alvocat i ravenets frescos, entre d’altres exquisiteses.

 

També hem estat presents a l’àrea de restauració del Fòrum, col·laborant amb Moner Càtering i el seu gran equip, amb 2 forns i un Robatayaki Mibrasa.

 

Així doncs, i encantats de la nostra participació, ens hi tornarem a veure, del 18 al 20 de novembre del 2018!

 

Alimentant els sentits!

 

Segueix-nos

mibrasa

 

Subscriure’s a la newsletter

 

 

MIBRASA© 2018. All rights reserved.

Garantia de qualitat

logopeu