NOVETATS

Mibrasa a Host Milà 2017, la fira més internacional

Aquest mes d’octubre MIBRASA ha participat, un cop més, a Host Milano – Equipment, coffee and food Internationa hospitality exhibition.


La fira, que aquest any ha celebrat la seva 40èna edició, compta amb 14 pavellons, 2.010 expositors de més de 47 països i més de 150.000 visitants de 172 països, s’ha erigit com la líder absoluta en els sectors Horeca, serveis de restauració, venda al detall, GDO (gran distribució organitzada) i hostaleria.

 

Xefs de renom ens han ajudat a presentar els resultats que s’aconsegueixen a l’hora de cuinar amb un Mibrasa. Han mostrat els atributs dels nostres productes en primera persona, des d’una vessant professional i experimentada. Marcel Beijerling (De Machinist, Rotterdam), Mariano Citterio (Disfrutar, Barcelona), Paul Ingaroca (ABaC de Jordi Cruz), Ivan Biancardi (Locanda Locatelli a Londres; Oxo Tower a NY city; Nobook i Lasarte de Barcelona) i Christian Pérez (Alàbriga Hotel *****GL by Paco Pérez) sumats a la resta de l’equip han mostrat les nostres novetats a la capital de l’hospitalitat.

 

Segueix-nos

mibrasa

 

Subscriure’s a la newsletter

 

 

MIBRASA© 2018. All rights reserved.

Garantia de qualitat

logopeu