Mibrasa,
el domini del foc!


Us convidem a experimentar amb les nostres brases, a crear i cuinar d’una forma que desperta el paladar i arriba a l’ànima.


mibrasa

La relació entre el menjar i el foc ens retorna als orígens més profunds de la gastronomia i de la humanitat. Amb la brasa, la cuina és sincera i sense artificis, i anteposa el sabor davant de tot.

 

La cuina amb foc està molt arrelada a la gastronomia Mediterrània. Des del nostre taller de Palamós, al cor de la Costa Brava i des d’on produïm equips per a tot el món, ens enorgullim de ser els artesans de la brasa.

 

Som una empresa jove i familiar que posa èmfasi en la robustesa i qualitat dels nostres productes perquè siguin perdurables al pas del temps. Gràcies a processos d’enginyeria d’última generació, acers de la màxima qualitat i una cura precisa en cada detall, obtenim un producte amb un rendiment superior i altíssima versatilitat.

 

Els nostres equips MIBRASA® encarnen la combinació perfecta de qualitat i experiència. Els hem dissenyat posant-nos a la pell dels xefs per tal d’adaptar-los a les necessitats més exigents.

 

Alimentant els Sentits!

Segueix-nos

mibrasa

 

Subscriure’s a la newsletter

 

 

MIBRASA© 2018. All rights reserved.

Garantia de qualitat

logopeu